Плеймейтката не може място да си намери от яд Златка Райкова и

...
 Плеймейтката не може място да си намери от яд
Златка Райкова и
Коментари Харесай

Прът в колелата! Златка фучи от ярост, ето кой спъва сватбат...

 Плеймейтката не може място да си откри от гняв

Златка Райкова и Карен са дружно и връзката им върви повече от съвършено, най-малко съгласно думите на силиконката.

Двамата не стопират да показват любовта си, като екс тенисистът даже се грижи безрезервно за сина й от Джизъса. След като Благо Георгиев я заряза, като преди този момент й направи дете, той към този момент е публично женен за друга.

Златка Райкова обаче е щастлива с Карен и съгласно клюките двамата подготвяли женитба. За венчило упорствала не Златка, а мъжът до нея, твърди градската мълва.

Дори възнамерявали още тази година да официализират връзката си, единствено че блъснали на камък. Родителите на Карен не давали и дума да се издума сина им да мине под венчило с бръмчалката, пишат от kliuki.bg.

„ Имаме един наследник, не желаеме той да се дами за жена със съмнителна популярност, на всичкото от горната страна и с дете. Ако въпреки всичко го направи, макар волята ни, ще го лишим от завещание “, беснеели родителите на Карен. Той е от арменски генезис и неговите близки били традиционалисти.

Въпреки това предишния месец Карен се сгоди за обичаната си, като я подари с диамантен пръстен и куп маркови дрешки, а след това отпрашиха на следващата си отмора зад граница.

За да се кротнат родителите на гаджето й, Златка и Карен решили да изчакат със сватбените камбани до следващата година. Те имали желание освен да вдигнат охолно празненство, само че и да сторят църковна венчавка.

„ Догодина я камилата, а камиларя. Много вода ще изтече до тогава “, разясняват песимисти.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР